Friday, August 19

Kempen Hias Laman Web/Blog : Beraya atau Merdeka?

Dulu kecik-kecik meriah kalau datang bulan Kemerdekaan, kereta semua pakat pasang bendera kibarkan. Kalau dekat kampung siap pergi cari buluh lawan siapa dapat pacak bendera paling tinggi. Suasana meriah macam bila nak pilihanraya.

Sekarang bulan Kemerdekaan sejajar zaman. Nak cari sebijik kereta yang kibar jalur gemilang agak susah. Tak terkecuali aku. Tapi tu tak bermaksud warga kota tak patriotik. Cuma kemungkinan pendekatan di gunakan sedikit berbeza. Tambah pula bulan puasa ni orang tengah sibuk shopping untuk kelengkapan raya. Antara merdeka atau beraya. haha. So mestilah ramai yang pilih nak beraya tak?

Apa-apapun bagi yang free apa kata join Kempen Hias Laman Web/Blog dari Utusan Melayu (M) Berhad. Konsep yang sama kibarkan jalur gemilang, cuma dalam pendekatan berbeza. Kibar di dunia maya. Bagaimana nak join?


1. Hias laman web/blog bertemakan jalur gemilang secukup rasa seperti contoh di bawah ini.


2. Screenshot laman web/blog dan isi form Kempen Hias Laman Web/Blog ini.
3. Submit & Profits.


Kepada bakal pemenang-pemenang yang bertuah, kamu akan menerima hadiah setiap satu masing-masing berupa wang tunai.

Pertama : RM 3,000
Kedua : RM 2,000
Ketiga : RM 1,000
Saguhati : 3 x RM 300



P/s : Join jela bukan kena bayar pon

8 surat:

redlomo said... [Reply]

sama sama meriahkan bulan kemerdekaan ini

Hoalanso Bundle said... [Reply]

Koleksi tshirt baru seperti Lamb of God, Black Sabbath, The Beatles, ACDC,The Smiths,Misfits,Metallica dll serendah RM25 - http://hoalanso.blogspot.com

Adzrien Shoppe said... [Reply]

excited nak beraya

LittleGurl said... [Reply]

warghhhhhhhh adiah menarik tu.....nanti leh beli dslr! ;D

guest said... [Reply]

bro blog bru aku msuk ar

muhamad hanif said... [Reply]

weh,

aku join..


HAHAHAHAHHAHAHAHA

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said... [Reply]

Walayehh...mnarik adiah 2 :)

Zul Fattah said... [Reply]

woo..gud luck k..slamat berjaya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...