Sunday, April 24

Maharaja Lawak : Kenapa Amir Masih Belum Keluar

Aku bukanlah seorang peminat setia rancangan realiti Maharaja Lawak yang selalu di siarkan di Astro. Tetapi selalu juga mengikuti perkembangan terkini peserta-peserta Maharaja Lawak ini.

Kalau dah nama pon rancangan realiti pasti ada yang tidak berpuas hati. Seperti kebiasaan pasti ada yang menjadi mangsa. Sejak bermulanya Maharaja Lawak, nama Amir menjadi bualan orang ramai. Yeke?

'Apsal lah mamat pendek ni tak terkeluar-keluar lagi'
'Geram betul aku, Amir ni dah la tak lawak, cakap pon berbelit-belit pening aku nak pahamkan'
'Ilmu apa yang di pakai hah sampai boleh bertahan berminggu-minggu ni?'

Bagi aku mungkin secara mudahnya Amir ni memang seorang yang berkaliber, berkeyakinan tinggi dan berkebolehan untuk menarik perhatian orang ramai walaupun sering di kutuk. Sebab itu dia susah nak keluar atau disingkirkan. haha

12 surat:

Muhammad Helmi said... [Reply]

tp persembahan dia mggu ke-4 mmg best...mamat khalid punpuji dia...

ct N honey said... [Reply]

kalau dia teruskan seperti minggu ke4,insyaallah saya akan sokong...

alien said... [Reply]

dia boleh
cuma cam gugup depan kamera kot
tapi masih lemah dalam menyampaikan lawaknya

cam juri plak komen aku ni

! Sam Posmen ! said... [Reply]

Muhammad Helmi : betul ke best. entah2 mamat khalid saja puji kot. jaga hati

ct N honey : mintak-mintak la macam tu

alien : haha. ok la komen macam juri. boleh bina self confiden tu. untung nasib betul2 jadi juri sape tau :)

aaron aziz said... [Reply]

ape ape pun kartun ko comel hahahah...

tp bgs jgk si amir ni disingkirkan cepat2..maka senyap lah kutukan nnt..malaysia dijauhi bala bala..oke la sy ade seminar ni

Wawan3y. said... [Reply]

nice kartun neh! haha amir tuh cakap laju sangat kadang2 tak paham pon apa yg dia cakap, tp minggu ke4 neh dia mcm oke sikit la, huhu

man said... [Reply]

Dia bertahan...maknanya dia ada peminat.

APAN said... [Reply]

haha...rasenye sampai ade page kat fb yang nak amer ni kuar kot...
aku pun sokong kalo die kua...
haha...

Zulgeologist said... [Reply]

sian amir.haha

Anonymous said... [Reply]

amir??? bek dia kuar cepat..memalukan diri sendiri jek..cian famili ko tgk..

mata lebam said... [Reply]

nice one..hahaha..amir tu genius kot..ngahaha..:)
followed u sambil singgah baca entry awk..:)
kindly followed me back:)

nini said... [Reply]

tu la namanya rezeki.....kalau ada rezeki ada lah...=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...