Monday, April 4

Konspirasi : Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010

Eh! Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH). Ada ke konspirasi? Ok. Apa-apa aje.

Sebelum ini kamu mesti pernah terbaca pasal teori-teori yang merujuk bencana Tsunami yang berlaku di Jepun. Teori-teori menggunakan pelbagai hadis yang di ibaratkan dengan kebetulan atau kebenaran di dalam Al-Quran di 'buktikan'.

Anugerah Bintang Popular Berita Harian baru saja berlangsung di Arena of Stars, Genting Highland semalam. Oleh sebab itu, setelah di kaji, terbukti terdapat konspirasi berlaku. Tidak percaya? Apa kata mari kita buktikan kebenarannya. Terdapat konspirasi Anugerah Bintang Popular Berita Harian untuk edisi yang ke-24.

Soalan. Buktikan bahawa terdapat kospirasi untuk Anugerah Bintang Popular Berita Harian edisi ke-24?

Penyelesaian. Bahan yang di perlukan. Prinsip Double Integral (kamiran). Mari kita teruskan.

Ya. Terbukti ada konspirasi! Sepatutnya. Percaya tak?

Berbalik kepada kebenarannya,. di bawah di senaraikan keputusan Anugerah Bintang Popular Berita Harian untuk kali ini. Tahniah di ucapkan kepada artis yang menang.

-Anugerah Pengacara TV Lelaki Popular – Aznil Haji Nawawi
-Anugerah Pengacara TV Wanita Popular – Fara Fauzana
-Penyampai Radio Lelaki Popular – Faizal Ismail
-Penyampai Radio Wanita Popular – Fara Fauzana
-Penyanyi Duo/Artis Berkumpulan – 6ixth Sense
-Artis Komedi Lelaki Popular – Zizan
-Artis Komedi Wanita Popular – Noorkhiriah
-Artis Baru Lelaki Popular – Shahir
-Artis Baru Wanita Popular – Ana Raffali
-Pelakon TV Lelaki Popular – Remy Ishak
-Pelakon TV Wanita Popular – Fasha Sandha
-Artis Nasyid Popular – Rabbani
-Penyanyi Lelaki Popular – Faizal Tahir
-Penyanyi Wanita Popular – Yuna
-Pelakon Filem Lelaki Popular – Shaheizy Sam
-Pelakon Filem Wanita Popular – Lisa Surihani
-Augerah Pencapaian Sepajang Hayat – Dato’ Rosnani Jamil
-Bintang Paling Popular ABPBH – Shaheizy Sam

P/s : Tidak banyak bezanya keputusan dari tahun lepas.

32 surat:

Taufan Bin Ribut said... [Reply]

sumpah aku bodoh math...

Sam Posmen said... [Reply]

takpe pelan-pelan kayuh fahamkan

Syafiq Rosli said... [Reply]

broga kt semenyih..:)

PReDicToR said... [Reply]

hahhahha pulak dah...383 telinga capang nabil plk...tp nabil tak menang..tp kan kenapa kamiran y tu dalam range 0-1....td kate y tuk prempuan n x tuk llaki. so yang x tu pun bukan dlm range 0-18...hehhee.

ape2 pun abpbh 2010 mmg gempak....

sicomot-comel said... [Reply]

ahaaa...

tak tengok pown ABPBH neyh ~,~"

bobiedanbad said... [Reply]

oooo macam tu ker? baru akak faham

Sam Posmen said... [Reply]

PRedicToR: assume julat 0 menghampiri 1 di sebabkan untuk mencari 'juara' keseluruhan. 0-18 ialah jumalah pemenang untuk setiap kategori. laki dan perempuan kan dah di terang anggap x dan y. apa-apapun just for fun. haha

sicomot-comel: sama la. just google result je. lol

bobiedanbad: troll je. dont be so serious :)

Sam Posmen said... [Reply]

#PRedicToR your blog have a malware!!

Izyan Masri said... [Reply]

HEBAKKK HABIS XD

erleena said... [Reply]

haha gile hbt math!

eh anugerah nie tak tahu plak semlm tup2 dlm lecture,lcturer wat pop kuiz tnye siapakan 10 pmng ABPH..pdhal sorg jeh haha time tuh bawu tawu :P

Sam Posmen said... [Reply]

erleena: buat pe nak ramai-ramai pemenang kan. sorang dah la. haha. baru cool.

nelly said... [Reply]

like this !!

Addam Juhari said... [Reply]

boring tiap tahun Dj mesti 2orang tu menang..nak kata best mengacara..x pong

! Sam Posmen ! said... [Reply]

nelly: yes loike! :)

Addam Juhari: nak buat macam mana rezeki dia kat situ. marah-marah pon tak ada guna. nanti dapat migrain baru tau. haha

ceK-Sitie said... [Reply]

woahh , haha :p nice post lah , best gile Sam menang .

! Sam Posmen ! said... [Reply]

ceK-SiTie: itu sam lain. kan best kalau sam posmen menang

MamaIeta said... [Reply]

hehhehehehhe... best!

Tajul said... [Reply]

hahaha..ingatkan bertoi2

fyy mokhtar said... [Reply]

pemenang nya fyka. dah jangan gaduh ==' wahahahahha

! Sam Posmen ! said... [Reply]

Mamaleta: kat mana yang bestnya. mai habaq mai. haha

Tajul: kalau betul-betul bukan konspirasi la namanya :)

fyy mokhtar: dah menang ek. nak hadiah tak?

toyolkiut said... [Reply]

konspirasi xpe, asal bukan kontroversi..
hehe..
malam2 antar surat gak ke mr.pos?

! Sam Posmen ! said... [Reply]

toyolkiut: nanti nak buat pasal kontroversi pula. haha

malam-malam anta surat ikut permintaan je :)

nelly said... [Reply]

=)

Sham said... [Reply]

perghh kamiran tu...topik tulah yang pakcik paling lomah dulu...kamiran lawan dia pembezaan kan...?

ceK-Sitie said... [Reply]

laaa , nak anugerah jugak ker sam posmen ni :p

! Sam Posmen ! said... [Reply]

Sham: kamiran lawannya dekat iran la. US army. haha. 'kami-iran'

ok serius balik. yup. kamiran tu lawannya pembezaan :)

! Sam Posmen ! said... [Reply]

ceK-Sitie: kalau nak bagi ok je. sedia menerima :) tak kesah anugerah pape pon

apisv2 said... [Reply]

tiptop

FaKArePa!n said... [Reply]

sepatah haram aku tak faham apa yang ko tulis tu.. haha.. aku bengap cket tang math ni..

! Sam Posmen ! said... [Reply]

apisv2: :)

FakArePa!n: tak apa. kalau bengap boleh belajar sikit-sikit bagi pandai sikit. melainkanlah sejak azali. tak dapek den nolongnya.

budak kampung said... [Reply]

hik aloh....addmath aku a1 pon xleh nak pk smpai cmni...ko ni tahap genius dh ni huhuhu

Hafifi Borhan El Said said... [Reply]

tak faham..apa kaitan konspirasi dengan fomula math tu? please...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...