Sunday, March 6

Giveaway : Kemanakah Kamu Pada Masa Depan?

Masa mula-mula aku blogging dulu kebanyakkan entri-entri di gambarkan melalui sketch lukisan aku yang buruk.  Sekarang ini mungkin di sebabkan masa yang membataskan aku lebih suka untuk menulis daripada melukis.

Oleh itu, aku ingin memberi sedikit hadiah sempena followers aku yang sering memberi aku idea untuk berblogging. Seperti sebelum ini Siapa Mahu RM 50? Ini bukan Contest!, kalau nak hadiah mesti la ada soalannya. Mana boleh bagi free macam itu saja.

Soalannya 'Kemanakah kamu pada masa depan?'. Oleh kerana general soalan yang di ajukan, aku telah setkan jawapannya. Hanya satu jawapan saja.



Syaratnya:

Penyertaan
1. Baca dan fahamkan picture di atas.
2. Terbuka kepada semua golongan. Tiada paksaan untuk follow blog samposmen. Cik Anon pon boleh join.
3. Tidak perlu buat entri mengenai blog samposmen. Kalau nak buat dan promote pon di galakkan. Perbincangan kan lebih baik.
4. Untuk sementara waktu tempoh 2 bulan di berikan untuk memberi jawapan. Ini bergantung kepada feedback yang di terima.

Jawapan
1.Seperti biasa boleh berhubung terus di email address samposmen@gmail.com atau poskan jawapan di komen entri ini.
2.Jawapan yang di tetapkan mungkin mengandungi unsur-unsur yang boleh membuatkan seseorang tidak puashati, termenung, tekanan perasaan dan macam-macam sindrom berlaku. Ini kerana matlamat semua orang adalah sama. Pihak samposmen tidak bertanggungjawab.

Hadiah 
1. RM 100 ringgit akan di depositkan ke akaun kamu.
2. Samposmen berhak menukar hadiah yang di rasakan sesuai dan sama nilai dengannya.

Selamat mencuba!

8 surat:

Remzdan said... [Reply]

susah jugak nk menjawabnye huuuu....

Hafzan Sarah said... [Reply]

agak mencabar minda ah..nk kena pikir panjang
mcam nk buat thesis plak.huhuuu

Sam Posmen said... [Reply]

tesis kena tulis panjang-panjang. yang ni tak payah pon. simple je :)

Anonymous said... [Reply]

nk tnye skit , jawapan dia satu perkataan ke , atau mcm ayat ni ? susah bebenor nye huhuhu

Sam Posmen said... [Reply]

SATU perkataan je :)

Penguin Terbang said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
Remzdan said... [Reply]

adakah jawapannya mati ? haha , main teka je ni

Sam Posmen said... [Reply]

apa yang mati?

spesifikkan sikit lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...